Na Nanbudo Prvenstvu koje je održano u Riminiju, Italija, hrvatska se reprezentacija okitila s 12 medalja. Najbolji su bili Krešimir Major (NBDK Gradec) kod seniora (zlato u borbama i srebro u katama) i Lana Belić (NBDK Peščenica) kod seniorki (zlato u borbama i bronca u katama). Izvrsni su bili i Luka Junaković (NBDK Gradec) srebro u borbama te Vedran Major (NBDK Gradec) bronca u borbama i katama. Muški kata tim (Braća Major i Junaković – NBDK Gradec) okitio se broncom u natjecanju kata timova. Među juniorima izvrsni su bili Sven Barac (NBDK Peščenica) zlato u katama te Željko Antunović (NBDK Dubrava) srebro u katama i seniorska bronca u borbama. Zlato u borbama kadeta osvojio je Odin Gršić (NBDK Peščenica), a uspješno su nastupile i kadetkinje Lea Jularić (NBDK Peščenica), Margita Fazinić i Natalia Ceci (NBDK Gradec). Izuzetno je zadovoljan bio izbornik Boris Keber, te najavio pripreme za SP koje će se održati krajem listopada u Toskani.